Vacatures Wie komt er bij ons werken?

Roelvink Advocaten is altijd op zoek naar een toevoeging aan het team. Ben jij een gedreven advocaat (stagiair) of (senior) jurist en ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie, neem dan contact op met Erik Roelvink 06 41 688 988 of verstuur je motivatiebrief met CV naar e.roelvink@roelvinkadvocaten.nl. Je ontvangt dan een uitnodiging voor een eerste kennismaking.

Roelvink Advocaten zijn belangenbehartigers pur sang. Onze cliënten bouwen op ons strategisch inzicht en kunnen rekenen op rendement. Het kantoor onderscheidt zich niet alleen door hoge kwaliteitsnormen, maar ook door inventiviteit, bezieling en plezier. We werken bij uitstek voor werkgevers. Een belangrijk deel van ons succes ligt in de relatie die we aangaan met onze cliënten. We investeren veel in onze mensen.

Wil jij je met recht onderscheiden?
Wij zoeken een bevlogen advocaat-medewerker/advocaat stagiaire/(senior) jurist

Ons kantoor

Ons kantoor is gespecialiseerd in arbeids-, onderwijs- en sociaal zekerheidsrecht. Onze dienstverlening reikt verder dan enkel juridische bijstand. Wij verdiepen ons in de context van de vraag van onze cliënten en zijn er spits op dat onze kennis altijd up-to-date is.
Door middel van onze sterke (communicatieve) vaardigheden adviseren en begeleiden we onze cliënten en bevorderen daarbij hun eigen deskundigheid. Binnen het kantoor vinden we samenwerken, meedenken en ontwikkelen erg belangrijk.
Vanuit ons kantoor in Leek (Groningen) en Amsterdam werken we voor cliënten uit het hele land.

De kandidaat

Onze ideale kandidaat heeft bij voorkeur enige ervaring, levert hoge kwaliteit en neemt als vanzelf initiatief. Je combineert een natuurlijke neiging tot samenwerken & overleg met stevigheid en zelfstandigheid. Je snapt dat het proces dat je samen met de cliënt doormaakt minstens zo belangrijk is als de noodzakelijke juridische expertise.
Onze kandidaat is een fijne collega die elke kans om zich verder te ontwikkelen aangrijpt.

Overige eisen voor deze functie

  • Je houdt ervan in een team te werken
  • Je bent klantgericht en communicatief vaardig
  • Je beschikt over uitstekende juridische kennis, vooral op het terrein van arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrecht (met name WW en bovenwettelijke werkloosheidsregelingen)
  • Je bent altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
  • Je bent in staat die kennis te vertalen naar kansen of consequenties voor onze cliënten
  • Je procedeert met verve en mist nooit een deadline
  • Je neemt als vanzelfsprekend verantwoordelijkheid

Wij bieden

Een uitdagende baan met uitstekende arbeidsvoorwaarden, in een prettig team. De medewerkers van onze samenwerkingspartner Vinna zitten in hetzelfde pand, wat mede voor een aangename werksfeer zorgt. Door de vele jaren ervaring in de advocatuur en kennis van onze rechtsgebieden is Roelvink Advocaten een uitstekende plek om verder te ontwikkelen. Je krijgt de beschikking over een laptop en een mobiele telefoon. Thuiswerken is (gedeeltelijk) mogelijk.

De procedure

Stuur je motivatie en cv waaruit blijkt dat jij onze kandidaat bent naar e.roelvink@roelvinkadvocaten.nl. Je ontvangt dan een uitnodiging voor een eerste kennismaking.
Heb je vragen over ons kantoor of de vacature, bel dan met Erik Roelvink 06 416 889 88.

Ons kantoor is gespecialiseerd in arbeidsrecht en ambtenarenrecht, onderwijs en sociaal zekerheidsrecht. Onze dienstverlening reikt verder dan enkel juridische bijstand. Wij verdiepen ons in de context van de vraag van onze cliënten en zijn er spits op dat onze kennis altijd up to date is.
We adviseren en begeleiden onze cliënten en bevorderen hun eigen deskundigheid. Vanuit ons kantoor in Leek (Groningen) werken we voor cliënten uit het hele land.
Wij werken samen met Vinna, onze partner die zich richt op rechtsbijstand na het einde van een dienstverband bij overheid of onderwijs.